Storesand Teltplass

Teltplass ved Norges beste sandstrand

Storesandteltplass er en ren teltplass og det er ikke lov med campingvogner. Plassen har en enkel standard og man bør ta med seg drikkevann til plassen. Vi har et sanitærhus med dusjer og doer, i tillegg er det utedoer nede på selve teltplassen. Det er og kafé/kiosk på stedet med utrolig utsikt mot hav, skjær, sand og svaberg.

Det er ikke lagt til rette for klesvask på teltplassen, men det er  mulig å vaske klær på Skjærhalden eller Arbeidssenteret. Begge lokasjoner er ca. 1,5 km fra teltplassen.

Teltplassen ligger innen for nasjonalparken sine grenser og har derfor restriksjoner på bilkjøring man må belage seg på å frakte det man har med seg fra parkeringsplassen til teltplassen selv. Vi har traller /trillebårer som kan brukes til dette. Det ca. 300 – 500 meter fra parkeringsplassen til teltplassen.

http://storesandteltplass.com/fasiliteter/

Storesand

Storesand Strandkafé ligger idyllisk til på stranden på Storesand. Kaféen tilbyr foruten iskrem, vafler, kaffe og andre  kiosk- og kafévarer et utvalg enkle varmretter, blant annet fish-and-chips. Vi har alle rettigheter.

Adresse: Skjærhalden.

Telefon: 906 64 694

Kiosk og strandkafe med skjenkebevilling.