Hytte med fantastisk beliggenhet i nasjonalparken | panoramautsikt over sjøen og flotte turområder | 3 soverom

"Kvilut" ligger fantastisk til ytterst på Landfasten midt i den flotte nasjonalparken. Her har man naturen og Skjærgården rett utenfor døren. Skjærgården på Hvaler kan by på fritidsaktiviteter som kajakkpadling, brettseiling og selvfølgelig båtliv med krabbe og hummerfiske. På den 2 måls store eiendommen er det gode solforhold og en fantastisk panorama utsikt over sjøen.

Velholdt og pen hytte med en meget god beliggenhet på Bastangen, like ved sjøen med flott sjøutsikt, lunt og solrikt

Velholdt og hyggelig hytte med en flott beliggenhet og sjøutsikt på Bastangen utenfor Utgårdskilen. Hytta ligger fint til kun 60 m fra sjøen med utsikt over innseilingen til Utgårdskilen og øyene utenfor. Nedenfor hytta er det flotte svaberg med fine forhold for et morgenbad.

Hytte praktfult beliggende kun 40 meter fra vannet, ytterst på Vesterøy, Hvaler.

Hvalerhytte fantastisk beliggende, høyt i en skjemet klove ytterst på Vesterøy, mellom Utgårdkilen og Guttormsvauen. Her er det sol fra morgen til kveld og vid havsutsikt, kun ca 5 minutters gangavstand fra parkering og tilgang til egen brygge med båtplasser i en lagune like ved (100 meter).

Søndre Rom - Idyllisk familiehytte m/ 3 sov+2 hems. Kort vei til sjøen. Båtplass. Parkeringsplass. Oppussingsbehov.

Fritidseiendom på Søndre Rom i Hvaler Kommune. Hytten ligger solrikt til med terrasse, stor gressplen, svaberg og skogarealer beliggende rundt. Området ligger meget skjermet til, og er et sted hvor man kan nyte den vakre naturen området og øyene i omgivelsene kan by på.

KIRKØY/HVALER - Høyt beliggende og romslig tomt på Røsseberget

Den selveide tomten på ca. 2500 m² er høyt beliggende på Røsseberget, Kirkøy. I et felt avsatt til fremtidig fritidsbebyggelse er det romslig mellom hver hytte. Feltet ligger på høyden av berget og har en fin utsikt over omgivelsene, samt sjøgløtt mot øst gjennom juvet. Flotte turområder, samt bademuligheter i nærheten av området.