Back to All Events

Minikurs i Geocahing

Det finnes 80 poster på Hvaler, og 2 millioner på verdensbasis (dobbelklikk for å forstørre bildet). Foto ©: Hege Tvete Karlsen

Geocaching er en aktivitet som foregår i friluft. Den egner seg for både voksne og barn. Med hjelp av en GPS eller en app på smarttelefonen finner du skjulte poster i terrenget eller mellom husene. Du kommer rundt på kjente steder og på steder du ikke hadde trodd du skulle komme. Bare i Hvaler er det fler enn 80 slike poster - og over 2 millioner i hele verden. Inngang til kurslokalet på rådhuset fra parkeringsplassen. 

Dette skal være et minikurs for nybegynnere i geocaching, først og fremst fra Hvaler.

Ta gjerne med barn!
Varighet fra kl 18.30 til senest kl 20.

Hensikten er ikke å først og fremst komme sammen for å logge sporbare, men å gi ferskinger en del tips fra andre som har holdt på litt lengre. Siden dette eventet foregår inne i et forholdsvis lite møterom i rådhuset, og det er andre aktiviteter der samtidig, er det begrensa kapasitet. Tanken er at først og fremst lokale nybegynnere med få funn er målgruppa.

Minikurset er lagt inn som GC-event for at også dette kan vises som aktivitet for de nye, og naturligvis kan medbrakte sporbare logges av deltakerne.

vi sørger for kaffe, te er også tilgjengelig, og om noen finner ut at de vil ta med en kakebit, er det hyggelig!

Inngang fra sørvestsida, via parkeringsplassen. Det er ingen parkeringsvgift nå i november.

Later Event: November 29
Julemarked på Cafe Oline