Back to All Events

KYSTMUSEET TRENGER DIN HJELP - DUGNAD LØRDAG 8. NOVEMBER kl. 10:00

kystmuseet Hvaler Hvaler Kulturvernforening

Kystmuseet og Hvaler Kulturvernforening trenger din hjelp i morgen.

Hvaler Kulturvernforening gjør en svært viktig innsats for å bevare kulturverdier på Hvaler. Kulturverdiene er steder, gjenstander og bygninger som vi alle har glede av, men som det ikke er en selvfølge at blir tatt vare på, i hvert fall ikke uten mennesker som bryr seg om Hvalersamfunnet.

Her noen ord fra Paul Henriksen om morgendagens dugnad: Regn og blåst tok den planlagte dugnaden 18. oktober. Vi gjør derfor et fornyet forsøk og kaller til innsats for kystmuseet og Kystlekeplassen lørdag 8. november kl 10:00.

Her oppfordrer vi alle medlemmer av Kulturvernforeningen, og de som for øvrig er opptatt av Kystmuseet Hvaler, til å stille opp. Trær, busker og kratt skal bort og bål skal brennes. Ta gjerne med kantklippere, hagesakser og river. For å få reparert et ødelagt tak på «Hønsehuset», en viktig del av Kystlekeplassen, trenger vi også snekkerkyndige.Dugnad er også et viktig sosialt møtested der mat og drikke hører med. Maten står vi for, og vi hører gjerne fra deg i så måte for å klargjøre denne. Ring eller meld tilbake (41463771 eller paulh@online.no)

Earlier Event: November 7
Den Kulturelle Spaserstokken
Later Event: November 12
ÅPENT MUSEUM