Back to All Events

Rødhette og Ulven


RØDHETTE OG ULVEN

497618209

FORTRYLLENDE FAMILIEFORESTILLING i IDYLLISKE OMGIVELSER:


En helt ny teaterforestilling av eventyret om Rødhette og Ulven har Norgespremiere søndag 19.juli kl.17.00 på Café Oline, Søndre Sandøy, Hvaler. Forestillingen spilles utendørs i naturens idylliske omgivelser, mellom blomster, trær og gress, slik at publikum virkelig føler at de befinner seg i historie-magien. Ulven er mer komisk og rar, enn stygg og farlig. Fire skuespillere fremfører stykket som også inneholder kjente og kjære barnesanger, og det er lov å synge med.

Manus: Talina H. Skogseth

Gjeste skuespiller Stein Kiran som jegeren.


Alle kjenner eventyret om Rødhette. Jenta som møter den listige ulven, på veien til bestemora gjennom skogen. Han løper i forveien, spiser opp bestemora og forkler seg som den gamle. Da Rødhette kommer fram, kjenner hun ikke igjen bestemora, og ulven sluker jenta også. Heldigvis kommer en jeger forbi. Han skyter dyret, spretter opp magen og slipper Rødhette og bestemora fri.