Back to All Events

Månefestivalen 2016 - Gamlebyen i Fredrikstad - Fre 22.juli - Søn 24. juli


Kjøp billetter til Månefestivalen 2016


Månefestivalen

MÅNEFESTIVALEN 2016

Østfolds største musikk- og kulturfestival, Månefestivalen, arrangeres den nest siste helgen i juli, og den stemningsfulle festivalen arrangeres nå for 16. året på rad.

Det er jo ingen selvfølge lenger å bevare samme festival over så mange år, men takket være gode krefter som stiller opp frivillig år etter år til en skikkelig dugnadsinnsats, samt tilstrekkelig med sponsormidler og subsidiemidler som blir tilført festivalkassen, er dette en festival som lokker til seg publikum langt utenfor fylkesgrensen til Østfold. Plusser du på med den magnetiske tiltrekningskraften Gamlebyen har på sine besøkende, så er det fullt forståelig at Norges mest stemningsfulle musikkfestival eksisterer godt i 2016.

Månefestivalen

I skrivende stund er det på artistsiden bekreftet noen skikkelige godbiter; Dum Dum Boys, Lars Winnerbäck, Melissa Horn, Tanita Tikaram, og Frøkedal & Familien - så her er det noe for en hver musikksmak og stil, og dette lover godt for resten av programmet som ikke er ferdig booket ennå.