En "Harry-tur" til vakre Strømstad i Sverige med M/S Vesleø er nok ganske langt fra det opphavsmannen til begrepet "Harry-tur" hadde i tankene da begrepet ble lansert.

 

Skjærgårdscruset fra Skjærhalden til Strømstad tar om trent 50 minutter. Dette Foto: Nina boardman 

Det er noe med oss nordmenn og svenske Strømstad. Den vakre byen på nordvestkysten av Sverige har alltid hatt en tiltrekningskraft på oss nordmenn. Billige priser er nok bare én årsak, i dag er besøket til Strømstad gjerne blitt en koselig tradisjon, eller et hyggelig avbrekk man foretar seg av og til med venner eller familie.

Reisen fra Skjærhalden til Strømstad seiles gjennom store deler av Ytre Hvaler Nasjonalpark og Kosterhavet Nationalpark. Les mer om de to  nasjonalparkene her ---->

Reisen fra Skjærhalden til Strømstad seiles gjennom store deler av Ytre Hvaler Nasjonalpark og Kosterhavet Nationalpark. Les mer om de to nasjonalparkene her ---->

Strømstad kan tilby noe for hele familien. I sentrum av Strømstad by finner du et blant annet 120 butikker av alle slag, koselig torg, havnen med et yrende folkeliv og båtliv, eventyrland, bad, uteliv, god mat, dykking, fiske og historie. Eller hva med noen late dager på brygga eller stranden?

På reisen med Vesleø II har du muligheter for å handle avgiftsfritt (TaxFree). Ønsker du generøse tilbud fra de fleste cafeer, butikker og restauranter i Strømstad? Vesleø kortet tilbyr deg rabatter som gir ditt opphold i Strømstad det lille ekstra. Perfekt for deg som gjerne besøker Strømstad mer enn én gang i året. Be om informasjon om Vesleø kortet når du reiser med Vesleø II.

Ombord på fartøyet finnes en komplett utstilling over vår vakre nasjonalpark som komplimenteres av en guidet tur av det du opplever. Samtidig viser vi litt av det som finnes under havets overflate via våre tv-skjermer og båtens naturpassage.

Forførende og prisbelønnet kyststrekning. Skjærgården på Hvaler og kystområdet utenfor strømstad med kosterøyene, har i flere generasjoner tiltrukket og forført sine besøkende. Denne kyststrekning gikk til topps i internasjonal kåring (Coastal Marine Union).

Strømstad

Strømstad

Bestill en opplevelse langs svenske- og norskekysten Vi har gitt utallige bedrifter morsomme, avslappende og annerledes turer hos oss. Vårt mannskap er der for deg og ditt selskap, og leder deg gjennom havets skjær der dere kan nyte av alt det skjærgården har…

Vesleø II har en kapasitet på 146 passasjerer. Det finnes 80 sitteplasser m/bord i salongen og ca. 60 sitteplasser på soldekket. Det finnes muligheter for enklere serveringer av lunsj, middag, ulike typer av buffé, skalldyr, sandwicher og drikke ombord.

Et skalldyrscruise er fantastisk når havet ser ut som bildene i bakgrunnen. Siden vi har Hvaler, Oslofjorden, Kosters skjærgård og den svenske vestkysten i vår nærhet, har vi har alltid muligheten til å søke oss mot de vindstille områdene for å skape den perfekte ramme rundt turen.

Hva med en skalldyrbuffé på Furuholmen? Eller bare nyte av mat og drikke på båtreisen og holde konferansen på hotellet?

Vesleø II har også muligheten til å hente opp passasjerer i Halden, Fredrikstad, Skjærhalden, Grebbestad eller Fjällbacka for kjøring til Strømstads ulike hoteller. Det finnes muligheter for å holde konferanser ombord og holde kveldene fri for andre aktiviteter.

Opplev Kosterhavets- og Ytre Hvalers marine naturpark med en guidet båtreise samtidig som vi viser litt av det som finnes under havets overflate via våre tv-skjermer og båtens naturpassage.

Vi samarbeider også med Sven Lovéns marine senter på Tjärnö, Naturrum på Koster (Sverige) og Natturrum på Skjærhalden (Norge). Under den ordinære turen mellom Skjærhalden og Strømstad har man også muligheten til å handle avgiftsfrie varer(taxfree).

 

 

NADIR HVALER FJORDCRUISE

Havn – Skjærhalden, Hvaler
Fartøy – M/S Vesleø II
Kapasitet – 146 passasjerer
Sitteplasser –  80
Sitteplasser soldekket – 60
 

OPPGAVER

Passasjerfrakt
Charter
Guidede turer
Tax-Free ombord
Servering mat og drikke
 

PRISER

VINTERSESONG:
60 NOK tur/retur alle avganger

SOMMERSESONG
Voksen-130 NOK tur/retur
Voksen enkel - 95 NOK


Barn-95 NOK tur/retur
Barn enkel-70 NOK

Honorar-95 NOK tur/retur
Honorar enkel-70 NOK

Sykkel-95 NOK tur/retur
Sykkel enkel-70 NOK

 

KONTAKTINFORMASJON

Navn – Nadir Hvaler Fjordcruise
Post – Postboks 13, 1680 Skjærhalden
Telefon – 41 20 50 00
e-post –  post@hvalerfjordcruise.no
Web – www.hvalerfjordcruise.no