Status gang- og sykkelvei kombinert med kabelgate

Publisert den 20.02.2014  av Mona Flemmen Publisert i Diverse

Siste nytt i henhold til Fredrikstad Blad  er at det nå har vært et møte mellom Fredrikstad kommune, Hvaler kommune og Hafslund Nett hvor de har håper å komme frem til en felles løsning før sommeren. Dersom de kommer frem til en felles løsning vil Hafslund sende inn en ny konsesjonssøknad til NVE basert på den omforente løsningen. Partene vil nå arbeide videre hver for med elementer som leveringssikkerheten på kabel i bakke kontra luftspenn, og ikke minst den økonomiske siden. Det skal gjennomføres et nytt møte mellom partene rett over påske.

Styret i Hvaler Hytteforening vil i sitt møte med rådmann Dag W. Eriksen i begynnelsen av mars fronte foreningens syn om at en kombinasjon av disse to elementene er eneste løsning. Det er ikke akseptabelt at det monteres monstermaster på Hvaler samtidig som vi alle “skriker” etter gang- og sykkelveier for å kunne ferdes trygt på Hvaler! Vi oppfordrer alle til å følge saken nøye og komme med innspill.

- See more at: http://www.hvalerhytteforening.no/2014/02/20/status-gang-og-sykkelvei-kombinert-med-kabelgate/#sthash.vBs7OZFB.dpuf