HVALER  -  tid og rom for tanker og skaperkraft

"La alt stress fare avgårde, hopp av det forbaskede rotteracet, kom deg av tredemøllen, nå!

I det moderne livets kjas og mas er det sjeldenhetene som ro og tid vi verdsetter mest. Pusterom og tid til å drømme - er skatter man finner på Hvaler, der naturen og skjærgården er storslagne og problemene få".

 

 

Kurs- og konferanse i Hvalers omgivelser begeistrer deltakerne

Søker du et attraktivt miljø for ditt neste konferansearrangement, eller trenger du gode idéer for sommerfesten? Legg neste konferanse eller arrangement til Hvaler!. Deltakerne vil da oppleve en annerledes setting mot hva som ellers er normalt på et kurs- og konferansested.

kyststien-1500.jpg

Beliggenheten til Hvalerøyene er fantastisk, og få, om i det hele tatt noen andre skjærgårder kan by på et så unikt og vakkert arkipelago som Hvaler. Som et Guds kyss ligger øyparadiset Hvaler i Norges sydøstligste havområde - bare halvannen time unna Oslo, og tro oss - få steder ligger så nære hovedstaden og samtidig føles så fjernt i fra.

Et kurs- og konferanseopphold på Hvaler kan friste med rustikke gjestgiveri, gamle gårder, eller sjarmerende fiskehavner med røde sjøboder og omgivelser som oser av kystkultur. For å ikke glemme fyrene! 3 av 4 fyr i Hvalers farvann tilbyr både overnatting og lokaler til et uforglemmelig arrangement eller konferanse.

Omgivelsene og miljøet på Hvalerøyene kommer til  å begeistre dine medarbeidere. Et inspirerende miljø borger for de beste beslutninger. Fornøyde kursdeltakere er essensielt for å lytte, lære, prestere og delta. Hvaler et perfekt sted for både konferanser og møter enten det er for å legge strategier eller gjenskape samhold og styrke teamet.

Gjestfrihet av høyeste standard kombinert med det som servers på fat og i glass følger med som en bonus.

 

"Ferske råvarer til konferansemiddagen hver dag. Den fisk- og sjømaten som serveres til måltidene er fanget bare noen få minutter unna konferansestedet" 


Fredrikstad

Norges hyggeligste by - Fredrikstad, ligger bare en kort kjøretur unna Hvaler, Er dine deltakere avhengig av å kjenne urbane pulsrytmer på kveldstid, eller kjenne naturen på Hvaler i små doser, men være innkvartert i klassisk bymiljø så ordner vi gjerne opplevelser for ditt team i byen med Nord-Europas best bevarte festningsby, og et herlig uteliv året rundt!

Fredrikstad er en av Norges vakreste byer. Byens atmosfære griper fatt i deg omgående. Menneskene, mylderet og nærheten er tre stikkord for den koselige plankebyen. Enten du skal shoppe eller ta en god matbit, finnes alt innenfor en behagelig gangavstand.

 

Gamlebyen i Fredrikstad

Gamlebyen er også innen nær rekkevidde - bare to minutter med byfergen over Glomma, og du befinner deg i en av verdens best bevarte festningsbyer. Gamlebyen har en magnetisk tiltrekningskraft på sine gjester. I Gamlebyen vandrer du på brosteinsgater og suger inn inntrykk fra spennende motiver i de empiriskinspirerte gatekvartalene med murbygninger og fargerike trehus. Her finnes en rekke personlige og unike butikker, i et koselig 1700-talls miljø hvor småbutikker og bruktsjapper ligger side om side med alle galleriene og kafeene.

Svabergparadis. Mærrapanna på Fredrikstadkysten er et av Østfolds største og mest populære badesteder.Om sommeren spesielt er det sydende stemning på bryggepromenaden hvor du kan nyte en pose reker på bryggekanten eller ha en heftig sommerkveld på en av utestedene som ligger vegg i vegg langs bryggepromenaden.

Skjærgården i Fredrikstad er blant de fineste i Skandinavia. Fredrikstads kystlinje består av en stor og betydelig skjærgård med over 1000 øyer og skjær. Det er to innseilingsfyr, Struten og Strømtangen, der det er mulig å overnatte for turister. Hankø er nok Fredrikstads mest kjente øy og feriested. Hankø er spesielt kjent som seilsportens mekka og Oslofjordens mest fornemme ferieparadis. Det var faktisk Hankø som grunnla bildet av det søte livet langs Oslofjorden. På begynnelsen av 1900-tallet kom begrepet badeferie og moten blant de rike, og det var hit de reiste.

_________________________________________________________________________

 

 

Vi vet hvor og hvordan på Hvaler

  • Kurs og konferanse

  • Overnatting

  • Events

  • Friluftsliv

  • Hva skjer av kultur og arrangementer

  • Skjærgårdscruise

  • Skjærgårds-safari i hurtiggående Rib-båter

  • Fyrene i Oslofjorden

  • Guidede turer / Sightseeing

BESTILL ARRANGEMENT:

Ditt navn *
Ditt navn
Startdato
Startdato
Sluttdato
Sluttdato
Velg det som passer