Nordre Sandøy

Nordre Sandøy

Nordre Sandøy har mye kantareller

Nordre Sandøy har mye kantareller

Vakre Nordre Sandøy er naboøya til Søndre Sandøy. Det vakre Gravingsundet som skiller de to Sandøyene er en av de vakreste partier på Hvaler. Ved fergeanløpet Sanne ligger flere flotte villaer fra 1800-tallet. Den billedskjønne øya frister med spennende natur, flotte badestrender og tallrike turstier. Øya er litt mer kupert og kronglete enn Søndre Sandøy og du må klare deg på egen hånd her ute uten kiosk og kafeer. Nordre Sandøy har mindre tetthet av fritidsboliger og det gjør at det meste av områdene på øya er bare ren og skjær natur. Mange fine badeplasser. Øya har mye kantarellsopp, så kombiner soppukking med fottur i friskt høstvær, Nordre Sandøy er kanskje på sitt vakreste da.

Nordre Sandøy er kjent for sitt vakre miljø med gamle fritidsboliger.

Nordre Sandøy er kjent for sitt vakre miljø med gamle fritidsboliger.