VELVÆRE - YOGA - SPA

Yoga, SPA og Velvære i skjærgårdsparadiset Hvaler

 

“The truth is that our finest moments are most likely to occur when we are feeling deeply uncomfortable, unhappy, or unfulfilled. For it is only in susch moments, propelled by our discomfort, that we are likely to step out of our ruts and start searching for different ways or truer answers.”

— M. Scott Peck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yoga for kropp og sjel i fredlige omgivelser

Utøvelsen av yoga har eksistert i mer enn 5000 år, og praktiseres av mange hundre  millioner mennesker verden over den dag idag. Regelmessig yogatrening er en fantastisk investering i hverdagen og i livet generelt.

Yogaen arbeider på mange ulike nivå og med flere av kroppens ulike systemer samtidig, og er en svært helsefremmende form for trening. Ved å delta på felles yogatrening vil du kunne kjenne på de unike og gode effektene yoga har på hele vår væren, vår kropp og vårt sinn, og lære deg enkle teknikker du kan ta i bruk på egenhånd.

Yoga har mange fordeler. Blant annet fremmer det god muskelstyrke og bedre pust, en sunnere og smidigere kropp, god smertelindring, et økt energinivå samt bedre søvnkvalitet. For å kunne dra nytte av de gode virkningene av yoga fullt og helt anbefales det å praktisere yoga jevnlig slik at du virkelig erfarer hva yoga er og hva det gjør med deg.

Det som er helt sikkert er at yoga gir deg et nydelig og etterlengtet pusterom i hverdagen, en sann  nytelse for kropp og sjel.

Mediyoga;

MediYoga, Medisinsk yoga, er en terapeutisk form for yoga som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Denne yogaformen har sin opprinnelse i Kundaliniyoga og er sammensatt av enkle men kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. MediYoga er en yogaform som passer for alle, og alle øvelsene tilpasses deg og ditt behov.

For de som sliter med symptomer som utmattelse, kroniske smerter og andre helseutfordringer som gir redusert fysisk kapasitet, vil MediYoga være en god og skånsom måte å trene kroppen på. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å skape mental avspenning og balanse i kropp og sinn, samt å utvikle fysisk smidighet gjennom ulike øvelser. Det drives mye forskning rundt effektene av MediYoga og resultatene er bemerkelsesverdige. Blant de dokumenterte virkningene kan det nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser samt lindring av svært mange stressrelaterte plager. For mer informasjon om de gode effektene av denne typen yoga, les mer på www.mediyoga.no.

Mediyoga kurset går over 8 uker, og timene varer i 90 minutter. Som deltaker får du kjøpt ulike startpakker med cd som gjør det enklere for deg å sette igang yogapraksisen hjemme. I sommerhalvåret kan du delta på drop-in timer i Mediyoga i moderne lokaler på Vesterøy. Følg med på vår nettside www.indigovelvære.no for mer informasjon.

Gravidyoga;

Er du gravid og ønsker å forberede deg til fødsel gjennom myk og skånsom trening? 

Nå kan du trene gravidyoga på Hvaler! Gravidyoga er en investering i din og barnets hverdag i tiden under og etter graviditeten. Det du spiser, tenker og gjør i din hverdag under graviditeten har stor påvirkning ikke bare med tanke på deg selv, men også for barnet i magen din. Yoga gir deg ikke bare ro og velvære i svangerskapet, det gir mange flere gunstige virkninger som både du og barnet ditt kan dra nytte av gjennom svangerskapet, fødselen og i tiden etter fødsel. Denne treningsformen er skånsom, helt uten hopp og sprett, noe som passer bra når du bærer et barn i magen.

 

Spa & Velvære

Indigo Velvære åpnet sine lokaler på Vesterøy sommeren 2013. Lokalene innbyr til herlige sanseopplevelser gjennom et bredt spekter av kroppsbehandlinger og må oppleves. En herlig duft av østens krydder og spa, og enharmoniserende fargekombinasjon i lokalet som omkranses av naturens fred bringer deg straks inn i en tilstedeværende tilstand som nærer dine tanker og følelser på en unik måte.

Hos Indigo får du senket skuldrene, slappet av og gitt deg selv den tiden og velværen du trenger for å opprettholde god balanse og helse for kropp og sjel. 

Indigo Velvære tilbyr et bredt spekter av kroppspleie, massasjeterapier og spabehandlinger. Er du usikker på hvilken behandling som passer for deg, eller ønsker hjelp til å komponere den perfekte velvære-opplevelsen, vil terapeuten hjelpe deg i valget.

Privat spa og yoga i naturskjønne omgivelser;

Vi ønsker å tilby unike velværeopplevelser i nær tilknytning til havet og tilbyr nå privat spa for jubilanten, par, vennegjengen eller ved andre spesielle anledninger. 

Havet har en unik avslappende og beroligende effekt på våre sanser og vi er stolte av å kunne tilby rekreasjon og velvære i umiddelbar nærhet til havet. Her får du uforglemmelige opplevelser og etterlengtede pusterom i hverdagen.

Profesjonelle terapeuter inviterer både til enkel-, duo- og gruppebehandlinger. Ta med deg din kjære, en venninne eller venninnegjengen for å nyte litt ekstra velvære og kvalitetstid i en hekstisk hverdag.

Vi skreddersyr gjerne spa-pakker for privatpersoner og grupper i forbindelse med spesielle anledninger. I en egen leilighet tilknyttet spalokalet kan man nyte egentid alene, med kjæresten eller sammen med venninnegjengen. Leiligheten er best egnet for grupper på 2-8 personer. Her kan du selv ta med medbrakt mat og drikke, og ordne istand det du måtte ønske. I leiligheten kan du få privat yogaundervisning for en eller flere personer dersom det er ønskelig. På sommerstid er det mulighet for utendørs yoga på plattingen med vakker utsikt mot Papper og omgivelsene rundt. 

Nærheten til naturen her er til å ta og føle på, og vil forsterkes gjennom yogapraksis og velværebehandlinger. Det skapes rom for fred og magi.

Utleie;

Vi tilbyr utleie av ny, flott leilighet og villa i umiddelbar nærhet til Vauerkilen på Vesterøy. Ta kontakt for priser og mer informasjon.

Gavekort;

Vi selger gavekort på valgfrie behandlinger, og sender deg gjerne gavekortet i posten.

 

 

 

 

Duo-massasje

 

 

 

 

 

 

 

 

Eieren av Indigo Velværes egne ord

 

Jeg heter Sølvi Palesa Gulbrandsen og er eier og daglig leder av Indigo Velvære. Jeg er utdannet idrettspedagog ved Norges Idrettshøgskole og har en videreutdanning i spaterapi fra Axelsons Bodywork School. Jeg har jobbet med massasje og spaterapi siden 2008 og har vært tilknyttet blant annet Olavesen Spa Grand Hotel og Inch i Oslo. Jeg har utdannelse som barneyogalærer gjennom Oslo Yoga, og har god erfaring med barneyoga i barnehagehverdagen og fra ulike arrangement. Høsten 2014 tok jeg instruktørutdannelse i medisinsk yoga, en terapeutisk yogaform med opprinnelse i Kundaliniyoga som har til hensikt å skape balanse i kropp og sinn. Jeg har praktisert yoga, meditasjon og reiki i flere år, og ser på dette som verdifulle verdier i arbeidet med mennesker og ulike behandlingsformer.

Under behandlingen jobber jeg både muskulært og energetisk, og det er viktig for meg å skape rom for dyp avspenning både fysisk, psykisk og emosjonelt. På denne måten kan man gi slipp på spenninger som sitter dypt i kroppen, både ved hjelp av den spesifikke behandlingsformen, men også ved å virkelig gi slipp på det man går og bærer på i form av psykisk stress. Behandlingene gir ro, næring og pleie til hele mennesket, både fysisk og psykisk.

Etter å ha gjennomgått et skifte i livet har jeg og min familie valgt å flytte fra Oslo til Hvaler for å skape et nytt liv i fredelige og harmoniske omgivelser. Dette har gitt meg muligheten til å tilby gode velværeopplevelser til andre mennesker gjennom yoga, spa- og velværebehandlinger tilpasset store og små i Østfold.

_______________________