HVALER TRIATHLON

ÅRETS STØRSTE ARRANGEMENT PÅ HVALER: Havnefestivalen og Hvaler Triathlon på Skjærhalden sankthanshelgen

La oss lage tidenes arrangement på Hvaler!

I sankthanshelgen vil omtrent 200 deltakere komme til å beine ut av Skjærhaldens nye sandstrand og ut i Hvalers travleste havnebasseng for å kjempe om å bli mester av Hvaler Triathlon.

Først må jeg fortelle at samfunnet på Hvaler har vært veldig positive og behjelpelig med arrangementet. Hvaler kommune har vært en enestående samarbeidspartner. Hvaler IL har rett og slett stått med armene åpne og spurt; hva kan vi bidra med? Primus motor for Hvaler Triathlon, Knut Egeland er tydelig fornøyd med mottagelsen prosjektet har fått av lokalsamfunnet på Hvaler.

 

- TENK HVILKET FANTASTISK SYN DET BLIR NÅR OVER 200 DELTAKERE VIL FOSSE UT AV STRANDEN HER FOR Å PRØVE Å VINNE HVALER TRIATHLON, FORTELLER EN ENTUSIASTISK PRIMUS MOTOR FOR ARRANGEMENTET, KNUT EGELAND.

 

- La oss lage tidenes arrangement og fest på Hvaler! Alt ligger jo til rette for en alle tiders folkefest i Skjærhaldens pulserende havneområde. Lions på Hvaler har i en årrekke arrangert Havnefestivalen på Skjærhalden. I stedet for å arrangere Hvaler Triathlon og Havnefestivalen på ulike helger, fant vi ut at det måtte være bedre å «slå sammen» disse to arrangementene, slik at begge arrangementene skjer sankthans-helgen, og publikum kan ha glede av et stort utvalg av aktiviteter, leker og konkurranser, forteller en engasjert Knut Egeland.